Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 5 november 2023 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: De markten zijn keurig rond de aangegeven koersdoelen en tijdzone (eind oktober/begin november) gebodemd. Ik verwacht op korte termijn een kleine neerwaartse correctie, gevolgd door hogere niveaus.
  • Edelmetalen: Op de korte termijn kan deze beperkte neerwaartse correctie interessant zijn voor een kortstondige long trade.
  • Bitcoin: Nu het belangrijke niveau rond 31k is gebroken, lijkt niets meer in de weg te staan voor (fors) hogere niveaus de komende maanden.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus