Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 6 januari 2024 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: De Nasdaq, Dax en AEX zijn mogelijk interessant voor een beperkte long positie. De Dow is dat niet omdat deze in de weekchart te ver boven de MA20 staat.
  • Edelmetalen: Er is duidelijk verschil tussen goud en zilver. Goud bevindt zich qua koers net onder de ‘all time high’, zilver zit echt in een trading range.
  • Bitcoin: Op de langere termijn (maandchart) ziet het beeld er nog steeds superbullish uit. Iets korter, op weekbasis, kan zich een weekcyclustop vormen, maar pas onder de 40k lijkt er wat meer neerwaartse ruimte te ontstaan tot 36k of lager.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus