Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 7 april 2024. Highlights van deze week:

  • Aandelen: In de Dow zien we eerste signalen van topvorming, namelijk structuurbreuk en geweld. Ik geef per markt aan wanneer je eventueel een shortpositie kunt innemen en wat het koersdoel is.
  • Bund: De huidige dagcyclus suggereert een mogelijk neerwaartse uitbraak uit de trading range.
  • Goud: Voor de komende weken lijkt het aannemelijk dat de koers van Goud iets gaat corrigeren. In de vlog leg ik uit hoe je daarmee om kunt gaan.
  • Bitcoin: In de vlog geef ik twee heldere scenario’s voor de wat langere termijn.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://leernutraden.nl

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.