Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 7 mei. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Er is wat verwarring ontstaan inzake de mogelijke dagcyclusbodem, aangezien de vermeende bodem vorige week even werd gebroken. Op basis van de price action blijft het beeld echter onverminderd bullish.
  • Edelmetalen: Op de korte termijn nemen de risico’s, met name voor Goud toe. Waarom dat zo is, leg ik uit in de vlog.
  • Bitcoin: Onder de 28k kan de correctie van de weekcyclus richting 25k echt ingezet worden. Dat zou een prima long kans kunnen bieden. Zolang de koers boven de 28k blijft, is er op dit moment slechts sprake van een correctie in tijd en dat is bullish.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus