Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 8 april. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Volgende week verwacht ik nog een mogelijke aanscherping van de meest recente toppen, gevolgd door een beperkte correctie naar de dagcyclusbodem. Dit kan dan interessante longkansen opleveren.
  • Edelmetalen: Goud zit dicht tegen een zware weerstand en ik ga ervan uit dat de koers hier niet zomaar doorheen zal breken. Voor het zilver bespreek ik in de vlog waar hier het kritieke niveau ligt voor de korte termijn en waarom dat zo is.
  • Bitcoin: Hier heb ik drie scenario’s waarvan het meest waarschijnlijke is dat de koers richting 30k en hoger uitbreekt.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus