Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 8 januari. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Dow, Dax en AEX liggen er goed voor en hebben recent de mid cycle low gezet van de weekcyclus. Ik verwacht op de hele korte termijn nog iets van opwaartse potentie, gevolgd door een correctie naar de bodem van de weekcyclus eind februari/begin maart. De Nasdaq ligt er veel slechter bij en hier wacht ik op een lagere top in de komende twee weken, gevolgd door nieuwe lows tot aan 9800.
  • Goud en zilver: ik wacht hier een correctie op weekbasis af tot rond de MA20 voor een hervatting van de opwaartse trend.
  • Bitcoin: geen wijziging ten aanzien van het scenario. Op de korte termijn zien we een consolidatie, waarschijnlijk gevolgd door lagere low. Voor een verbetering van het koersbeeld zal de koers in eerste instantie minimaal boven $18500 moeten uitbreken.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus