Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 8 juli 2023 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Het scenario van topvorming wordt netjes door de markt gevolgd. We zien dat de meeste beurzen een krachtig negatief signaal hebben afgegeven. Wellicht op korte termijn een kleine opleving, gevolgd door een daling van ongeveer twee weken.
  • Edelmetalen: Goud laat nog geen bewijs zien voor een weekbodem, voor zilver ga ik ervan uit dat de koers nog tot $21 verder kan dalen.
  • Bitcoin: Koersbeeld ziet er op de korte en langere termijn prima uit, koersdoel voor de komende twee maanden ligt op 45k.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus