Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 8 juni 2024. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Dow en Dax laten duidelijke zwakte zien, terwijl Naz en SP500 nog steeds krachtig de opwaartse trend volgen.
  • Bund en Olie: De Bund herstelde conform verwachting en inmiddels is weer een shortpositie ingenomen. Olie kan een weekcyclusbodem vormen mits boven $78.
  • Goud: In de vlog leg ik uit waar ik in Goud short ben gegaan en waar je dat ook kunt doen.
  • Bitcoin: Nog steeds zit Bitcoin in de contractiefase op weekbasis. Het onderliggende beeld blijft echter onverminderd bullish.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://leernutraden.nl

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.