Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 8 oktober 2023 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Het is op dit moment nog te vroeg om te stellen dat een belangrijke bodem gezet is. In de vlog leg ik uit waar je de komende week op moet letten.
  • Edelmetalen: Op de korte termijn kan de koers van goud en zilver iets herstellen, waar voor de komende vier tot zes weken verwacht ik per saldo nog lagere niveaus.
  • Bitcoin: Zolang de koers boven 27250 blijft, is het korte termijn plaatje redelijk bullish en kan de koers verder tot rond 29k oplopen. Onder 27k verwacht ik een nieuwe test van de 25k.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus