Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 9 oktober. Highlights van deze week:

  • Aandelen: het lijkt erop dat de tijdelijke opleving alweer ten einde is na slechts twee sterke dagen. Van deze stijging is alweer 50-80% verloren gegaan (afhankelijk van de beurs) en ik ga ervan uit dat we op zijn best even twee of maximaal drie inside bars zien en dan gevolgd door een nieuwe daling. Onder de meest recente dagcyclusbodem kunnen veel stop orders geactiveerd worden en verwacht ik een versnelling van de daling.
  • Goud en zilver: Zilver heeft zijn koersdoel gehaald en is daar vooralsnog op afgeketst. Voor beide markten (goud en zilver) wil ik nu zien dat de koers niet veel meer corrigeert en dan nieuwe highs maakt. Ik hou hierbij echter rekening met een eventuele paniekfase in de aandelen (en dan dus voorkeur voor cash) zodat ik eventuele posities klein houd en pas aanga als ik definitief bewijs zie.
  • Bitcoin: geen grote veranderingen. Ik verwacht in de komende weken nog steeds een koers (ruim) onder 17k.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus