Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 11 september. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Koersdaling in de laatste fase van de lopende dagcyclus. Het venster voor de correctie van 8-12% wordt kleiner. Ik bespreek 4 mogelijke trades.
  • Goud en zilver: Op korte termijn kunnen de edelmetalen nog wat onder druk staan maar ik verwacht dat de weekcyclusbodem niet gebroken wordt.
  • Bitcoin: Koers daalde onder 46k. Ik verwacht de komende twee weken een test van de 39-41k zone en daarna een (forse) stijging.
  • Let op: speciale aanbieding voor driedaagse trading cursus op 12, 13 en 14 november as. Direct aansluitend op de vlog.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus