Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 12 december. Highlights van deze week:

  • Aandelen: De Dow herstelde forser dan verwacht, Nasdaq in lijn met verwachting en Russel ligt er het meest bearish bij. In de vlog ga ik uitgebreid in op deze situatie.
  • Goud en zilver: De afgelopen week toont aan dat de edelmetalen er zwak bij liggen en een test van de zone rond 1700 voor Goud en neerwaartse uitbraak uit trading range in zilver nog steeds kansrijk is.
  • Bitcoin: Langere termijn marktstructuur bullish. Zolang de koers onder $52000 ligt is de kans op een hertest van de spike low 50%.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus