Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 4 september. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Niet veel beweging. Nasdaq hoger, rest van de markten meer zijwaarts. Zolang kritieke niveaus niet worden gebroken zie ik nog wat hogere niveaus.
  • Goud en zilver: Positief voor de edelmetalen. Vooral het zilver kan een aardige stijging inzetten en daar zijn posities interessant.
  • Bitcoin: korte en langere termijn nog steeds positief. Onder 46k correctie tot 38-41k mogelijk.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus