Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 1 november. Highlights van deze week:

  • Alle genoemde kritieke niveaus zijn gebroken en diverse markten hebben al eerste koersdoelen gehaald. In de vlog bespreek ik het belang van winst nemen en waar stops nu dienen te liggen.
  • Onder $1895 short en boven $1940 long. Dat was de stelling van vorige week. De koers daalde onder $1895 en haalde snel $1860. Zo lang de koers onder $1915 blijft kunnen we lagere niveaus zien tot $1800.

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus