Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 10 oktober. Highlights van deze week:

  • Aandelen: de Dow maakt het spannend: wordt de vorige swing high deze week gebroken? Andere beurzen per saldo gewoon bearish. Idealiter zien we begin deze week een nieuwe daling tot nieuwe low.
  • Goud en zilver: hetzelfde beeld als vorige week. Zowel goud als zilver ketsten op hun eigen kritieke niveau af.
  • Bitcoin: enige vraagteken is of we op de korte termijn even licht corrigeren, maar voor de rest is het koersbeeld zeer positief.
  • Let op: speciale aanbieding voor driedaagse trading cursus op 12, 13 en 14 november as. Direct aansluitend op de vlog.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus