Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 14 juni. Highlights van deze week:

  • De verwachting was dat de beurzen op maandag of dinsdag neerwaarts konden draaien. De draai kwam dinsdag en de genoemde koersdoelen zijn wederom gehaald. In de vlog bespreek ik het interessante (short) scenario voor de komende weken en waar we op moeten letten.
  • Vorige week noemde ik nog de ‘failed’ break en het lijkt erop dat we die hebben. We hebben op weekslotbasis een uitbraak boven en onder bepaalde niveaus nodig die ik in de vlog nader bespreek.

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). Hij is daarnaast directeur en partner bij ML Finance Academy (www.mlfa.eu). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus