Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 19 april. Highlights van deze week:

  • Topvorming blijft nog even uit, hoewel we per saldo de meeste dagen geconsolideerd zijn. Normaal gesproken zien we begin volgende week het signaal dat de top in deze dagcyclus gezet is. Wacht echter op bevestiging.
  • De Bund lijkt een nieuwe dagcyclus gezet te hebben. Het beeld is wat onduidelijk maar ik opteer nog steeds voor het scneario dat de huidige weekcyclus afgemaakt moet worden met een test van de 167-168 zone.

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). Hij is daarnaast directeur en partner bij ML Finance Academy (www.mlfa.eu). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus