Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 19 december. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Na deze week lijkt e.e.a. wat meer bearish te worden. In de vlog leg ik mijn strategie uit voor het innemen van posities voor de aankomende week.
  • Goud en zilver: Goud heeft geen duidelijke marktstructuur en daarom kijk ik liever naar het zilver. Daar zien we waarschijnlijk de mid cycle low van de weekcyclus, gevolgd door een tijdelijk herstel.
  • Bitcoin: De koers heeft grote moeite richting te kiezen. We willen een snelle en forse daling tot onder de vorige spike low of een krachtige uitbraak boven $52000.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus