Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 2 januari. Highlights van deze week:

  • Aandelen: In de vlog geef ik kritieke niveaus waarboven de markt moet blijven om bullish te blijven. Russel is van de drie markten nog het meest bearish.
  • Goud en zilver: Goud en zilver hebben mogelijk weekcyclusbodem gezet. Zilver ziet er constructiever uit en in de vlog leg ik mijn strategie uit voor de komende termijn.
  • Bitcoin: Het kritieke niveau rond 52k is weer niet gebroken. Zolang de koers er onder blijft zie ik Bitcoin nog wel de zone 38,5-41k testen.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus