Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 20 september. Highlights van deze week:

  • Het scenario van een beperkt herstel en nieuwe daling lijkt vooralsnog uit te komen. In de vlog bespreek ik hoe we deze week moeten zien: een verdere daling is de meest makkelijke weg. Het alternatief is dat we begin deze week opveren om daarna verder te dalen. Ik bespreek ook de referentieniveaus waarboven het bearish scenario heroverwogen dient te worden.
  • De visie inzake Goud blijft hetzelfde: short onder $1900-1920 met als koersdoel $1800 en lager.
  • De data voor de driedaagse trading cursus zijn bekend: 6, 7 en 8 november 2020. De cursus vindt online plaats. Alle informatie op https://www.cyclustrader.nl/trading-cursus-daytrader-swingtrader/

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). Hij is daarnaast directeur en partner bij ML Finance Academy (www.mlfa.eu). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus