Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 22 augustus. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Dow en Nasdaq swing long op basis nieuwe dagcyclus. Ik bespreek verder de scenario’s voor de komende weken.
  • Goud en zilver: Goud heeft een weekcyclusbodem gezet, zilver nog niet.
  • Bitcoin: alle time frames zien er goed uit en zolang boven 39k mogen we hogere niveaus verwachten in de komende weken en maanden.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Let op: volgende vlog in verband met vakantie op 22 augustus!

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus