Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 24 januari. Highlights van deze week:

  • Aandelen: De opwaartse trend in de beurzen is intact, bij de ene markt (Dax) wat minder overtuigend dan bij de andere (Nasdaq). Zolang we boven de in de vlog aangegeven kritieke niveaus blijven is er niets aan de hand en blijven we de weg van de minste weerstand (opwaarts) volgen. In de vlog bespreek ik ook de drie belangrijkste voortschrijdende gemiddelden en hoe we daarmee omgaan.
  • Het Goud heeft een verdere daling vooralsnog weten te voorkomen. De afgelopen week zagen we een duidelijk bodempatroon dat nu voortzetting moet vinden.
  • Bitcoin: we zien op dagbasis een keurige AB=CD correctie. Boven 34000 wordt de correctie afgerond.

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus