Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 25 oktober. Highlights van deze week:

  • De markten hebben de besproken referentieniveaus perfect getest en meestal niet gebroken. In deze vlog bespreek ik waar we de komende twee weken op moeten letten namelijk de nieuwe dagcyclus alsmede de eerder genoemde referentieniveaus.
  • Onder $1895 short en boven $1940 long. Een eenvoudige maar duidelijke procedure voor de komende week voor Goud.
  • De data voor de driedaagse trading cursus zijn bekend: 6, 7 en 8 november 2020. De cursus vindt online plaats. Alle informatie op https://www.cyclustrader.nl/trading-cursus-daytrader-swingtrader/

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus