Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 26 april. Highlights van deze week:

  • Het lijkt erop dat de dagcyclusbodem gezet is en we de komende week bullish kunnen beginnen. In de vlog bespreek ik drie scenario’s voor de komende periode.
  • De Bund heeft de mid cycle low gezet. Ik bespreek twee mogelijkheden, namelijk daling onder 171 en test 168 of uitbraak boven 171, waardoor het bearish scenario van de baan lijkt. Mijn voorkeur gaat nog steeds uit voor een test van de 168.

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). Hij is daarnaast directeur en partner bij ML Finance Academy (www.mlfa.eu). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus