Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 26 september. Highlights van deze week:

  • Aandelen: tot nu toe klopt het scenario. We kregen een lagere low, gevolgd door een dagcyclusbodem. De nieuwe cyclus telt nu dag 4. Ik verwacht hooguit tegen einde van de week een mogelijke draai van de koersen. Wacht op het signaal, niet anticiperen.
  • Goud en zilver: per saldo weinig wijziging. De koers van goed en zilver moet echter herstellen, anders zien we de komende weken (fors) lagere niveaus.
  • Bitcoin: in principe verwacht ik nog een aanscherping van de low richting 38-40k.
  • Let op: speciale aanbieding voor driedaagse trading cursus op 12, 13 en 14 november as. Direct aansluitend op de vlog.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus