Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 28 februari. Highlights van deze week:

  • Aandelen: de kritieke niveaus zijn in alle markten overtuigend neerwaarts gebroken, behalve voor de Russel. De Nasdaq heeft al zijn eerste koersdoel gehaald. In de vlog bespreek ik hoe we de komende weken dienen te opereren.
  • Goud is ook deze week zwak. In de maand maart verwacht ik bodemvorming, waarbij een laatste flinke daling onder $1600 tot de mogelijkheden behoort.
  • Bitcoin: ik bespreek het belang van het 50-daags voortschrijdend gemiddelde en hoe we een belangrijke top kunnen zien.

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus