Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 28 november. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Dow en Russel kunnen een herstel laten zien, maar het scenario lijkt er nu op dat de maandcyclustop gezet is en we de komende weken alsnog een grotere correctie gaan zien.
  • Goud en zilver: neerwaarts geweld heeft in enkele dagen constructieve marktstructuur van laatste weken teniet gedaan.
  • Bitcoin: koers bevindt zich in correctiefase die mogelijk nog tot in december kan aanhouden. Onderliggende marktstructuur is en blijft echter onverminderd bullish.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus