Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 3 oktober. Highlights van deze week:

  • Aandelen: het begin van de huidige dagcyclus is gebroken, hetgeen in theorie betekent dat de top ook is gezet en we de komende twee weken per saldo lagere koersen zien.
  • Goud en zilver: lastige situatie. Ik bespreek voor goud twee niveaus die richting geven voor de komende termijn. Zilver mogelijk bear trap op weekbasis.
  • Bitcoin: tegen de verwachting in geen lagere low, maar uitbraak. Het lijkt een zeer positief laatste kwartaal te worden met nieuwe ATHs in het vizier.
  • Let op: speciale aanbieding voor driedaagse trading cursus op 12, 13 en 14 november as. Direct aansluitend op de vlog.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus