Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 31 januari. Highlights van deze week:

  • Aandelen: we zien eindelijk dat de status quo verandert. Alle indices hebben de eerste referentieniveaus overtuigend gebroken. Het lijkt er op dat de weekcyclustop gezet is. In de vlog bespreek ik wat we de komende weken kunnen verwachten en hoe we daarop kunnen inspelen.
  • Het Goud moet de komende twee weken uitbreken, anders lijkt het koersbeeld meer in een trading range te veranderen.
  • Bitcoin: wordt deze keer niet besproken. Langere trend uiteraard nog steeds opwaarts.

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus