Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 31 oktober. Highlights van deze week:

  • Aandelen: we blijven de opwaartse trend volgen. Mogelijk deze week dagcyclusbodem en nieuwe long kansen. Let wel op mogelijke falende uitbraak, zoals in vlog besproken.
  • Goud en zilver: geen helder plaatje goud, zilver blijft wel duidelijk. Hier mogelijke hogere bodem deze week.
  • Bitcoin: Bitcoin consolideert op hoog niveau en zolang we boven 56-58k blijven, is de middellange termijntrend gewoon intact.
  • Let op: speciale aanbieding voor driedaagse trading cursus op 12, 13 en 14 november as. Informatie op de website.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus