Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 4 oktober. Highlights van deze week:

  • In de vlog ga ik uitvoerig in op de 40-weeks cyclus. Deze cyclus bodemt in de periode eind november-medio december. Ik bespreek ook waar we voor short trades op moeten letten. De Nasdaq heeft reeds een goed short signaal afgegeven.
  • Goud heeft na de doorbraak van de steun rond $1920 dit niveau nu vanaf de onderkant getest. In de vlog bespreek ik de twee opties die we hebben.
  • De data voor de driedaagse trading cursus zijn bekend: 6, 7 en 8 november 2020. De cursus vindt online plaats. Alle informatie op https://www.cyclustrader.nl/trading-cursus-daytrader-swingtrader/

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus