Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 5 december. Highlights van deze week:

  • Aandelen: Op de korte termijn ga ik uit van een tijdelijk herstel, gevolgd door een nieuwe impulsieve daling. De bodem van de maandcyclus verwacht ik dan rond einde januari.
  • Goud en zilver: Weekcyclus ziet er zwak uit en een test van de lows in de weekkaart (goud) lijkt kansrijk. Voor zilver is een neerwaartse uitbraak uit de trading range mogelijk.
  • Bitcoin: Langere termijn marktstructuur bullish. Weekcyclus nu mogelijk gezet met deze flash crash. Komende week zal daarvoor genoeg aanknopingspunten bieden.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus