Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 6 november. Highlights van deze week:

  • Aandelen: op zeer korte termijn lijkt enige afkoeling of consolidatie het meest waarschijnlijk, maar daarna lonken nieuwe opwaartse kansen. De trend is op alle time frames sterk opwaarts gericht.
  • Goud en zilver: goud testte kritieke niveau en veert krachtig op. Zilver heeft conform verwachting hogere bodem gezet deze week en kan binnenkort $26 testen.
  • Bitcoin: een verder consolidatie van twee weken is best mogelijk, maar de structuur ziet er gewoon erg bullish uit en hogere koersen lijken de komende weken het meest waarschijnlijk.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus