Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 7 februari. Highlights van deze week:

  • Aandelen: gefopt door de markt, maar niet verslagen. In de vlog gaan we nog eens de analyse na die tot de bearish visie leidde, hoe je met verliesgevende trades om gaat en wat nu de nieuwe status is.
  • Het Goud heeft de opwaartse beweging definitief afgebroken en is pas boven $1880 weer interessant. Ik bespreek deze keer ook zilver, met name vanuit een langere visie.
  • Bitcoin: korte update, het lijkt erop dat de correctie is afgelopen en we spoedig nieuwe highs zien.

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus