Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 8 maart. Highlights van deze week:

  • Het beoogde herstel heeft plaatsgevonden en zoals het er nu naar uit ziet is de top van de nieuwe dagcyclus mogelijk al gezet. In de vlog bespreek ik twee scenario’s: het primaire scenario gaat uit gaat uit van een verdere daling, het alternatieve scenario van een bear trap en een kort maar fel herstel.
  • De Bund laat een parabolisch koersverloop zien omdat het de vlucht naar een veilige haven weerspiegelt. Op de korte termijn verwacht ik hier enige winstnemingen.

Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). Hij is daarnaast directeur en partner bij ML Finance Academy (www.mlfa.eu). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus