Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 10 april. Highlights van deze week:

  • Aandelen: de hogere bodem lijkt mogelijk afgelopen donderdag gezet te zijn, voor de meeste indices exact in de zone die ik had aangegeven. Het voorkeursscenario is bullish maar ik ga tijdens deze vlog ook uitgebreid in op het bearish alternatieve scenario dat zich in de Russel alvast lijkt te ontvouwen.
  • Goud en zilver: geen optimale locatie, veel overlap in de structuur. Kortom, niet echt interessant op dit moment.
  • Bitcoin: de koers wist niet uit te breken en op de korte termijn is een verdere correctie niet uitgesloten. Ik bespreekt de hele lange termijn, middellange termijn en korte termijn.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus