Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 10 juli. Highlights van deze week:

  • Aandelen: de komende paar dagen zijn kritiek. De aandelenbeurzen dienen eigenlijk maandag te dalen en fors ook, anders wordt de kans zeer groot dat de week- en maandbodem reeds is gezet. Hoe dat kan en wat het betekent, dat let ik in de vlog uit.
  • Goud en zilver: op korte termijn lonkt een tijdelijk herstel dat we eventueel voor het innemen van short posities kunnen gebruiken.
  • Bitcoin: het is goed mogelijk dat mijn verwachting van een nog iets lagere low op de zeer korte termijn niet uitkomt. Voor de komende weken maakt dit niet veel uit overigens. Ik verwacht een herstel en dan gevolgd door een nieuwe daling onder de recente lows. De echte bodem verwacht ik tegen het einde van het jaar. Echter, hier is altijd een onzekerheid aan verbonden en hoe we daarmee omgaan, dat leg ik in de vlog uit.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus