Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 12 augustus. Highlights van deze week:

  • Aandelen: de tijdelijke top waar ik in de vorige vlog over sprak lijkt nog even te worden uitgesteld tot volgende week. Het cyclusbeeld is niet helemaal duidelijk, maar een forse stijging vanaf dit niveau lijkt mij niet erg waarschijnlijk.
  • Goud en zilver: in de vlog geef ik een strategie aan hoe je op goud en zilver voor de komende weken kunt inspelen.
  • Bitcoin: Op de korte termijn neutraal tot licht positief, wellicht nog een test van de 26k. Ik verwacht dan een nieuwe daling en in de herfst lagere lows tussen 12-17k, waar dan hele goede kansen ontstaan voor het accumuleren van posities, omdat dit dan de bodem is van de vierjaars cyclus.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus