Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 12 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: het niveau dat ik vorige week aangaf om te draaien naar short bleek correct te zijn. Inmiddels staan de markten enkele procenten lager en ziet het er sterk naar uit dat we snel een test van de lows gaan zien. Het bearish scenario tot medio of eind juli is derhalve ook nog steeds intact.
  • Goud en zilver: Traders met een kortere termijn kunnen eventueel op goud en zilver een longposities innemen omdat we hier in principe een interessante verhouding zien tussen risico en mogelijk rendement. Let wel: dit is alleen voor de komende weken.
  • Bitcoin: de korte trading range is gebroken en de middellange termijn bear market wordt hervat. Ik laat zien dat een test van de 20k zone in principe vanuit het langere perspectief interessant is, mits je wel een horizon hebt van vijf jaar
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus