Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 15 mei. Highlights van deze week:

  • Aandelen: conform verwachting lijken de beurzen afgelopen donderdag de bodem van de dagcyclus gezet te hebben. Dit is dan ook de mid cycle low van de weekcyclus. Als alles gaat zoals het scenario aangeeft, dan zien we een herstel van maximaal rond 5 procent van 1-3 weken, dat wordt gevolgd door een nieuwe en laatste dalingsgolf naar nieuwe lows in de maand juli.
  • Goud en zilver: verdere forse zwakte in de edelmetalen. We zitten mogelijk dichtbij een weekcyclusbodem maar er is nog geen bewijs van bodemvorming.
  • Bitcoin: deze week conform scenario daling onder 30k. In de vlog leg ik uit wie hier gekocht heeft. De bodem kan mogelijk gezet zijn. Bitcoin is rond dit niveau interessant voor langere termijn posities.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus