Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 16 januari. Highlights van deze week:

  • Aandelen: het bearish scenario is nog volop intact. Kritiek worden de komende dagen want dan willen we zien dat de koersen onder de lows van afgelopen week dalen.
  • Goud en zilver: in de vlog bespreek ik welke twee scenario’s ik wil zien voor een positie.
  • Bitcoin: eerste test van de steunzone is positief verlopen maar vooralsnog zien we geen al te bullish vervolg daarop. Er moet dus meer gebeuren de komende weken.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus