Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 17 juli. Highlights van deze week:

  • Aandelen: het lijkt er sterk op dat de weekcyclusbodem eind juni gezet is omdat de beurzen nu een hogere dagcyclusbodem lijken gezet te hebben. Voor de komende twee weken is een verder opwaarts herstel waarschijnlijk met stops onder de low van de afgelopen week.
  • Goud en zilver: komende week is het goed mogelijk dat de mid cycle low van de weekcyclus gezet wordt. Dit herstel leidt dan tot een lagere high op weekbasis, gevolgd door uiteindelijk lagere niveaus. In de vlog leg ik uit welke niveaus ik verwacht.
  • Bitcoin: Bij een uitbraak uit de trading range van de afgelopen weken is de weekcyclusbodem bevestigd en kunnen we herstellen tot rond 26-27k. Uiteindelijk verwacht ik nog een lagere bodem tegen het einde van het jaar.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus