Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 18 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: de visie van vorige week was dat we deze week nieuwe lows gingen zien en dat gebeurde ook. Ik verwacht voor de komende week een dagcyclusbodem, gevolgd door een herstel van 3-8 dagen. Daarna een nieuwe daling tot nieuwe lows. Die daling kan 10-15% bedragen.
  • Goud en zilver: ik vind alleen zilver interessant voor een eventuele long trade mits de solide rode bar uit de weekchart rond $22.50 wordt uitgenomen.
  • Bitcoin: conform de bearish visie zien we nieuwe lows en inmiddels is de koers zelfs onder $19k gedaald. Ik leg in de vlog uitgebreid uit hoe ik in de zone 12k-20k een positie opbouw voor de komende jaren en waarom dit in principe een zeer interessante koopzone is.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus