Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 2 april. Highlights van deze week:

  • Aandelen: de meeste indices hebben het geplande koersdoel deze week gehaald en lijken. nu de top van deze bullish dagcyclus gezet te hebben. Ik verwacht nog enkele dagen wat koersdruk en dan een hogere bodem. Ik bespreek in deze vlog ook het alternatieve bearish scenario.
  • Goud en zilver: het lijkt er sterk op, conform verwachting, dat we met een bearish dagcyclus te maken hebben en we de komende weken eer druk op de koersen zien.
  • Bitcoin: het is momenteel make or break. De koers lijkt vrijdag een hogere bodem gezet te hebben. Zolang de koers boven 44k blijft houden we zicht op een verdere uitbraak en stijging richting 52k. Onder 44k verwacht ik een correctie richting 42-40k.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus