Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 21 augustus. Highlights van deze week:

  • Aandelen: conform verwachting lijkt er deze week een top gezet en zetten we de daling in tot de mid cycle low van de weekcyclus. Deze daling zou relatief bescheiden zijn, rond drie procent, gevolgd door een nieuwe stijging tot een hogere high. Ergens rond eind september verwacht ik dan de top van de weekcyclus, gevolgd door een wat grotere correctie tot eind oktober.
  • Goud en zilver: mijn bearish hoofdscenario, waarbij we in de komende weken tot onder de lows van enkele weken terug dalen, is nog steeds intact. Op de korte termijn kan er een dagcyclusbodem ontstaan, waarschijnlijk gevolgd door een beperkte opwaartse correctie en een lagere top.
  • Bitcoin: het kortere termijn herstel is afgebroken en ik geloof dat de top van de weekcyclus er staat. Dat betekent dat de koers in de komende weken per saldo verder daalt en we onder de lows van 17k uitkomen.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus