Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 23 januari. Highlights van deze week:

  • Aandelen: de beurzen deden exact wat we vorige week bespraken en daalden tot onder de vorige low. Ik verwacht een herstel van de markt van enkele dagen en dan een volgende lagere fase, die dan samenvalt met het einde van de maand- en weekcyclus.
  • Goud en zilver: met name zilver ontwikkelt een positiever beeld. Eens kijken of een pullback tot een nieuwe long kans zal leiden.
  • Bitcoin: de koers zal waarschijnlijk de zone rond 30k testen. Ik bespreek waarom Bitcoin rond dat niveau voor de langere termijn kansen biedt.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus