Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 24 juli. Highlights van deze week:

  • Aandelen: het herstel van de aandelenkoersen heeft deze week doorgezet. In principe liggen er nog hogere koersdoelen voor de hand, maar we moeten wel opletten op een alternatief bearish scenario. In de vlog bespreek ik uitgebreid waar je op moet letten en welke koersniveaus belangrijk zijn.
  • Goud en zilver: conform verwachting zien we een herstel van de edelmetalen, maar ik verwacht dat dit herstel tijdelijk van aard is en dat we over enkele weken weer rond de vorige lows qua koers zitten.
  • Bitcoin: Op de korte termijn is het beeld licht positief en de koers kan nog verder herstellen tot de zone 27-30k. Ik verwacht in principe binnen enkele weken een lagere weektop en dan een nieuwe dalende fase van de huidige weekcyclus.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus