Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 26 juni. Highlights van deze week:

  • Aandelen: de aandelenbeurzen hebben conform verwachting een dagcyclusbodem gezet. De grote vraag: is dit wellicht ook een weekbodem? Ik bespreek in de vlog uitgebreid hoe we met deze vraag kunnen omgaan en hoe we een trade kunnen aangaan.
  • Goud en zilver: zowel goud als zilver ogen bearish en mogelijk is hier al een top van de weekcyclus in de maak. In de vlog bespreek ik welke niveaus moeten worden uitgenomen zodat het koersbeeld echt positiever gaat worden.
  • Bitcoin: de koers heeft een dagbodem gezet. Ik verwacht in de komende weken een herstel tot maximaal 28k, gevolgd door een nieuwe daling. Waar de mogelijke echte koersbodem ligt, dat leg ik in de vlog uit.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus