Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 27 maart. Highlights van deze week:

  • Aandelen: de flinke stijging van de week ervoor wordt verdisconteerd zonder al te veel technische schade en dat is bullish. Ik ga ervan uit dat de beurzen komende week per saldo hogere niveaus kunnen bereiken.
  • Goud en zilver: voor een longpositie wil ik graag wachten totdat deze lopende weekcyclus gaat bodem. De top van deze cyclus lijkt gezet te zijn.
  • Bitcoin: de koers zit tegen de kritieke grens van 44-46k aan. In de vlog bespreek ik de diverse opties. Het meest bullish is een consolidatie van de koers vlak onder deze zone.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus