Beste traders,

Hierbij een nieuwe vlog van 28 augustus. Highlights van deze week:

  • Aandelen: de daling die ik had verwacht kwam inderdaad maar zette krachtiger door dan ik voor mogelijk had gehouden. Daardoor is het scenario veranderd en houd ik er rekening mee dat de top van de huidige weekcyclus is gezet. Ik verwacht voor begin deze week nog wat lagere koersen, gevolgd door een aarzelend herstel van enkele dagen en dan een lagere top. Uiteindelijk is de kans best groot dat we in de komende weken een test van en mogelijk doorbraak van de vorige lows zien.
  • Goud en zilver: het bearish scenario wordt netjes door de markten gevolgd. We zagen ook conform verwachting een kleine opleving, die al mogelijk weer snel tot een einde is gekomen. Voor de komende weken staan nog steeds nieuwe lows op het programma.
  • Bitcoin: na enkele dagen van pauze zagen we vrijdag een krachtige voortzetting van de eerdere daling en ik ga ervan uit dat we komende week een test van het 19k niveau zien. Gevolgd door een tijdelijk herstel (mid cycle low van de weekcyclus) en daarna nieuwe lows tot onder 17k.
  • Volg Cyclustrader via YouTube, Twitter en e-mail updates
  • Informatie over nieuwe online trading cursus: https://tradingcursus.thinkific.com

Cyclustrader is ook op YouTube en Twitter te volgen. Ik probeer op regelmatige basis updates te plaatsen. De doelstelling is om een actuele marktanalyse te combineren met educatieve elementen, zodat (potentiële) traders ervan kunnen leren. Met andere woorden: dit zijn geen adviezen om snel rijk te worden. Als jullie interesse hebben, schrijf je in op mijn e-mail newsletter. Je krijgt dan automatisch een e-mail als ik een nieuwe analyse heb gepost.

Disclaimer

Michael Ahrens houdt zich bezig met het ontwikkelen van cursussen en seminars en schrijft blogs over trading op persoonlijke titel (www.cyclustrader.nl). De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De standpunten en vooruitzichten van Michael Ahrens geven zijn mening weer in zijn hoedanigheid als blogger. Het is mogelijk dat Michael Ahrens op het moment van schrijven posities in genoemde fondsen heeft.

Meer weten?
Over de trading methode
Overweeg de trading cursus